>BAYT EL HAMAM
Redevelopment of a ruin to in City of the Dead (Cairo). The intervention fits inside a masonry room went to fire, breaking away from the existing structure. On the ground floor it is born a meeting space where to have lunch and rest open to the outside, in the middle of the wind tower connects the ground floor to an agricultural terrace and the "bayt el hamam" (house of the pigeons) on the first floor.

Progetto architettonico:
Gaetano Berni, Francesco Segre, Amanda Màrquez

Hanno partecipato alla realizzazione
Lorenzo Fauvette, Emanuela Ragazzoni, Nada, Rania, Mohamed, Hamed, Hocein, Sabek




 
HEAD QUARTER Liveinslums ex-Opificio via Tortona 31, Milano / CF: 97558730152

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of the site have already been set.
NOTA! QUESTO SITO UTILIZZA I COOKIE E TECNOLOGIE SIMILI. SE NON SI MODIFICANO LE IMPOSTAZIONI DEL BROWSER, L'UTENTE ACCETTA. PER SAPERNE DI PIU' To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk